Algemene voorwaarden

Shop-in-shop | Ambacht & Design

Toepasselijkheid

Knapgemaakt is een startpagina voor iedereen die op zoek is naar bijzondere creaties. Kleine (startende) ondernemers en particulieren kunnen op Knapgemaakt een shop-in-shop inrichten met hun creaties en verwijzingen naar eigen website/shop. Bij de samenstelling wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Aan de inhoud van de website Knapgemaakt kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Knapgemaakt brengt kopers en verkopers samen vergelijkbaar met een marktplaats. Verkopende partijen plaatsen advertenties en kopende partijen kunnen daarop reageren. Kopers en adverteerders regelen daarna zelf het verkoopproces. Knapgemaakt is geen partij in de overeenkomst die kopers en adverteerders sluiten door gebruikmaking van knapgemaakt.nl.

Adverteerders

Knapgemaakt is er voor kleine (startende) ondernemers en particulieren die creaties maken en/of laten maken naar eigen ontwerp. Uniek, in kleine oplages, op bestelling en maat te leveren. Adverteerders gaan met Knapgemaakt een overeenkomst aan zodra een adverteerder aangegeven heeft een shop-in-shop op Knapgemaakt te willen plaatsen door middel van het versturen van 1) het formulier Shop-in-shop toevoegen én 2) het formulier Artikelen toevoegen. Bij het versturen gaat adverteerder akkoord met de algemene voorwaarden.

Overeenkomst

De overeenkomst behelst het volgende:

Knapgemaakt richt – met de door adverteerder verstrekte informatie – de shop-in-shop in. Een shop-in-shop is een webpagina, www, knapgemaakt.nl/naam-shop. Op deze pagina staat informatie over de shop-in-shop, staan de contactgegevens en de advertenties van de adverteerder. De advertenties verschijnen tevens op de welkom en zoekpagina tussen advertenties van andere adverteerders.

Knapgemaakt promoot de shop en de advertenties in haar social media (faceboook, instagram, twitter en LinkedIn).

De adverteerder is verantwoordelijk voor de verstrekte informatie, bestaande uit tekst en afbeeldingen. Adverteerder staat er voor in dat de verstrekte informatie geen uitingen bevatten die in strijd zijn met wet- en regelgeving en geen inbreuk doen op (intellectuele eigendoms) rechten van derden.

De adverteerder verplicht zich – zodra de shop-in-shop op Knapgemaakt is geplaatst – de factuur te betalen.

Inhoud en duur van de overeenkomst

De initiële overeenkomst behelst een shop-in-shop met 5 advertenties van creaties voor een periode van 12 maanden. Deze overeenkomst eindigt bij het verstrijken van de looptijd. Knapgemaakt verwijdert de shop-in-shop en advertenties 2 weken na beëindiging.

De shop-in-shop wordt niet verwijderd indien de adverteerder gedurende de looptijd een blok van 5 of 3 extra advertenties heeft bijgekocht en aldus een nieuwe overeenkomst voor een periode van 1 jaar is aangegaan. Zolang er advertenties zijn waarvan de looptijd niet verstreken is, behoudt de adverteerder de shop-in-shop.

De looptijd van advertenties gaat in op het moment van aangaan van de overeenkomst. Advertenties worden 2 weken na beëindiging van de looptijd verwijderd.

Regels met betrekking tot shops en advertenties

Knapgemaakt neemt de informatie over zoals deze door adverteerder is aangeleverd. Indien adverteerder onverhoeds een fout heeft staan in de aangeleverde informatie dan zal Knapgemaakt die fout kosteloos herstellen. Graag vragen wij adverteerders aandacht voor het volgende:

  • Advertenties op Knapgemaakt verwijzen naar pagina’s in de eigen website/shop van de adverteerder. Voor bezoekers die doorklikken, is het uitermate vervelend als zij dan terecht komen op een niet bestaande pagina, een pagina met geheel andere producten, etc.
  • Knapgemaakt verzoekt adverteerders om advertenties te laten verwijderen als verwijzingen naar eigen website/shop niet meer kloppen. Er geldt geen restitutie.
  • Het laten verwijderen van een advertentie betekent evenmin dat de advertentie vervangen kan worden door een andere advertentie.
  • Knapgemaakt verwijdert in principe geen shops en advertenties gedurende de looptijd, tenzij de website/shop niet meer bestaat en/of de advertenties verwijzen naar niet bestaande pagina’s. Ook hier geldt geen restitutie.