Algemene voorwaarden

Shop-in-shop | Ambacht & Design

Toepasselijkheid

Knapgemaakt is een startpagina voor iedereen die op zoek is naar bijzondere creaties. Kleine (startende) ondernemers en particulieren kunnen op Knapgemaakt een shop-in-shop inrichten met hun creaties en verwijzingen naar eigen website/shop. Bij de samenstelling wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Aan de inhoud van de website Knapgemaakt kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Knapgemaakt brengt kopers en verkopers samen vergelijkbaar met een marktplaats. Verkopende partijen plaatsen advertenties en kopende partijen kunnen daarop reageren. Kopers en adverteerders regelen daarna zelf het verkoopproces. Knapgemaakt is geen partij in de overeenkomst die kopers en adverteerders sluiten door gebruikmaking van knapgemaakt.nl.

Adverteerders

Knapgemaakt is er voor kleine (startende) ondernemers en particulieren die creaties maken en/of laten maken naar eigen ontwerp. Uniek, in kleine oplages, op bestelling en maat te leveren. Adverteren op Knapgemaakt is het eerste half jaar gratis. Daarna krijgt de adverteerder de keus om door te gaan tegen de dan geldende prijs voor het plaatsen van advertenties of om te stoppen met adverteren. Knapgemaakt vraagt geen commissie over de verkoop die via Knapgemaakt tot stand is gekomen.

Overeenkomst

Adverteerders gaan met Knapgemaakt een overeenkomst aan zodra de adverteerder heeft aangegeven door te willen gaan met adverteren.

De overeenkomst behelst het volgende:

Knapgemaakt richt – met de door adverteerder verstrekte informatie – de shop-in-shop in. Een shop-in-shop is een webpagina, www, knapgemaakt.nl/naam-shop. Op deze pagina staat informatie over de shop-in-shop, staan de contactgegevens en de advertenties van de adverteerder. De advertenties verschijnen tevens op de welkom en zoekpagina tussen advertenties van andere adverteerders.

Knapgemaakt promoot de shop en de advertenties in haar social media (faceboook, instagram, twitter en LinkedIn).

De adverteerder is verantwoordelijk voor de verstrekte informatie, bestaande uit tekst en afbeeldingen. Adverteerder staat er voor in dat de verstrekte informatie geen uitingen bevatten die in strijd zijn met wet- en regelgeving en geen inbreuk doen op (intellectuele eigendoms) rechten van derden.

De adverteerder verplicht zich – zodra de shop-in-shop op Knapgemaakt is geplaatst – de factuur te betalen.

Inhoud en duur van de overeenkomst

De overeenkomst – die gesloten wordt na de proefperiode van  6 maanden – behelst  standaard een shop-in-shop met ruimte voor 8 advertenties van creaties voor een periode van 12 maanden. De adverteerder kan bij aanvang en gedurende de looptijd advertentie ruimte bijkopen.

De overeenkomst eindigt na 12 maanden. Adverteerder krijgt dan de keus om de overeenkomst te verlengen tegen de dan geldende voorwaarden.

Regels met betrekking tot shops en advertenties

Knapgemaakt neemt de informatie over zoals deze door adverteerder is aangeleverd. Indien adverteerder onverhoeds een fout heeft staan in de aangeleverde informatie dan zal Knapgemaakt die fout kosteloos herstellen. Graag vragen wij adverteerders aandacht voor het volgende:

  • Advertenties op Knapgemaakt verwijzen naar pagina’s in de eigen website/shop van de adverteerder. Voor bezoekers die doorklikken, is het uitermate vervelend als zij dan terecht komen op een niet bestaande pagina, een pagina met geheel andere producten, etc.
  • Knapgemaakt verzoekt adverteerders om advertenties te laten verwijderen als verwijzingen naar eigen website/shop niet meer kloppen. Er geldt geen restitutie.
  • Het laten verwijderen van een advertentie betekent niet dat de advertentie vervangen kan worden door een andere advertentie.
  • Knapgemaakt verwijdert in principe geen shops en advertenties gedurende de looptijd, tenzij de website/shop niet meer bestaat en/of de advertenties verwijzen naar niet bestaande pagina’s. Ook hier geldt geen restitutie.