Babette Peters

Uniek, handgemaakt, duurzaam en gerecycled

Over Babette Peters

Accessoires zijn voor mij veel meer dan alleen een gebruiksvoorwerp. Ze horen bij je identiteit en geven letterlijk en figuurlijk steun aan jou en je spullen. Het is mijn droom om schoonheid en functie met elkaar te verbinden in een unieke accessoire die past bij de unieke persoonlijkheid van de draagster / drager. Het leer wat ik gebruik heeft al een leven achter de rug. Juist dat maakt het voor mij een wonderlijke zoektocht om idee, gevoel en materiaal bij elkaar te brengen zodat het een passend uniek geheel wordt.

Voor een nog persoonlijkere accessoire is er de mogelijkheid om een tastbare herinnering van een dierbare of speciale herinnering in opdracht te laten maken. Alles wordt met veel zorg en liefde gemaakt in mijn atelier.  De natuur in al zijn kleuren en vormen is een oneindige bron van inspiratie samen met het materiaal en diverse handwerk technieken van vroeger.

Als ontwerper vind  ik het mijn plicht om zo duurzaam mogelijk te werken. Ik wil graag mensen inspireren en motiveren om te kiezen voor kwaliteit en slow design.

Portfolio (klik op afbeelding voor meer info)

Contactgegevens

Babette Peters

contact@babettepeters.nl