Biediebiedie dingt mee naar de publieksprijs Quarantainesieraden!

De CODA challenge quarantainesieraden maken van museum Coda is beëindigt. Naast de 15 juryprijzen is er ook een publieksprijs. Marissa van der Valk – op Knapgemaakt ‘Biediebiedie’ – dingt mee. Super gefeliciteerd namens Knapgemaakt!

Bericht van Marissa van der Valk

Sinds ik begonnen ben aan dit sieraden-maak-avontuur, is het mijn droom om ooit in een museum te liggen. Nu maak ik daar kans op. Maar er zijn nog 49! andere kandidaten, dus superfijn als je ook stemt! Dit kun je doen via de link onderaan en het kan tot 24 juni. Onderaan de museum webpagina vind je mijn naam. Mijn ingestuurde werk heet ‘Eitje’.  Nu kijken of die titel past bij deze uitdaging ;-)

Over de Publieksprijs

Door de jury is een ‘blinde’ selectie (zonder dat de namen van de deelnemers vooraf bekend zijn gemaakt) van 50 inzendingen gemaakt waaruit jouw favoriet kan worden gekozen. Het werk dat hierbij wint zal na een periode van online stemmen (10 t/m 24 juni) eveneens in CODA Museum tentoongesteld worden. Wie wint de publieksprijs? Ontdek hier de selectie, verhalen achter de werken en stem op jouw favoriet!

Stemmen via deze link: http://coda-apeldoorn.nl/stemmen

Sieraden van Marissa op Knapgemaakt