Informatie

Shop-in-shop | Ambacht & Design

Over Knapgemaakt

Knapgemaakt is een startpagina voor iedereen die op zoek is naar bijzondere creaties. Kleine (startende) ondernemers en particulieren kunnen op Knapgemaakt een shop-in-shop inrichten met hun creaties en verwijzingen naar eigen website/shop. Knapgemaakt helpt bij het realiseren van:

  • naamsbekendheid
  • hogere bezoekcijfers
  • en betere verkoopresultaten.

Dat doen wij door slim gebruik te maken van internettechnologie en social media.

Kopen en verkopen

Knapgemaakt brengt kopers en verkopers samen vergelijkbaar met een marktplaats. Verkopende partijen plaatsen advertenties en kopende partijen kunnen daarop reageren. Kopers en adverteerders regelen daarna zelf het verkoopproces. Knapgemaakt is geen partij in de overeenkomst die kopers en adverteerders sluiten door gebruikmaking van knapgemaakt.nl.

Voor wie?

Knapgemaakt is er voor kleine (startende) ondernemers en particulieren die creaties maken en/of laten maken naar eigen ontwerp. Uniek, in kleine oplages, op bestelling en maat te leveren. Knapgemaakt is niet bedoeld voor winkeliers, handelaren die uitsluitend artikelen in- en verkopen. Evenmin is knapgemaakt.nl een marktplaats voor tweedehands spullen.

Shop-in-shop en advertenties

Een shop-in-shop op knapgemaakt.nl is een webpagina (knapgemaakt.nl/naam-shop). Op deze pagina staat informatie over de shop-in-shop, staan de contactgegevens en de advertenties van de adverteerder. De advertenties verschijnen tevens op de welkom en zoekpagina tussen advertenties van andere adverteerders.

Bij elke advertentie staan twee knoppen: een knop die verwijst naar betreffende creatie op eigen website/shop en een knop waarmee een bezoeker meer creaties in de shop-in-shop op Knapgemaakt kan zien. Iedere shop-pagina en advertentie bevat standaard ‘delen in social media’ knoppen. Heb je geen website/shop dan plaatsen wij bij de advertenties een knop waarmee de bezoeker jou kan mailen.

Shop-in-shop maken op Knapgemaakt

Het maken van een shop-in-shop op Knapgemaakt gaat heel eenvoudig. Jij levert ons de benodigde gegevens aan en Knapgemaakt richt de shop in. Een shop-in-shop op Knapgemaakt bestaat standaard uit een shop-pagina met 8-12 advertenties voor creaties.

Wil je ook een shop op Knapgemaakt?