Hanger Hidden Secrets

Uit de shop van: 1 2 Love Crafts

Omschrijving

Een apart getekende half doorzichtige, markiesvormige grasgroene agaat van 4x2cm is verwerkt tot een subtiele hanger van 5,5×2,5 cm van goudkleurig koperdraad waarin subtiele goudkleurige kraaltjes zijn verwerkt. De eenvoud van de hanger geeft alle ruimte aan het diepte-kleurenspel van de steen. De hanger is voorzien van een goudkleurige ketting. 

Het koperdraad van de hanger heeft een bewerking ondergaan waardoor het zijn glans behoudt en geen allergische reacties teweegbrengt. 

De energie van agaat is zacht en rustig. Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf. Het stimuleert de concentratie en analytisch denken en helpt om afstand te nemen en objectiever naar dingen, en jezelf, te kijken. Dit geeft overzicht en inzicht en helpt planmatig werken en het vinden van praktische oplossingen. Het helpt om doelen te stellen voor jezelf en hiernaartoe te werken. Hierdoor stimuleert het persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Meer op Knapgemaakt van 12LoveCrafts of kies voor meer Sieraden

Prijs €35

Mail de adverteerder