Pottenbakkerij de Scherf

Ik bak uit klei, uit zuiver aarde, een pot van meer of, minder waarde

Over Pottenbakkerij de Scherf

Welkom in de shop van Mechteld van de Veerdonk van Pottenbakkerij de Scherf!

Mijn voorkeur gaat uit naar handgedraaide keramiek. De natuur inspireert me bij mijn werk. Het vormen- en structurenspel als mede de kleurnuances zoals die in de natuur voorkomen gebruik ik als inspiratiebron. In mijn theepotjes is dat terug te zien in de interessante structuurpatronen. Deze patronen doen denken aan gebarsten aarde, aan koraal en ook aan boomschors. Ook in mijn glad afgewerkte keramiek probeer ik door een levendig kleurenpalet van over elkaar gegoten glazuren de kleurnuances uit de natuur als uitgangspunt te gebruiken.

Pottenbakkerij de Scherf geeft cursussen draaien en handvormen met klei, organiseert kinderfeestjes en ook voor workshops draaien kunt u hier terecht.

Portfolio

Contactgegevens

Pottenbakkerij De Scherf
Mastwijkerdijk 43
4317 BR Montfort

info@descherf.nl