Onze shops

Shop-in-shop | Ambacht & Design

Edelsmid design, sieraden

Mafesi Jewels | Edelsmid

Mijn naam is Hendri van Witteloostuijn, edelsmid en sieradenontwerpster en ik ontwerp & maak mijn collectie met veel liefde en passie onder de naam Mafesi Jewels. Ik vind het belangrijk om mijn sieraden van begin tot eind zelf te maken op traditionele, ambachtelijke wijze met oog voor elk detail.

Papenfus Design | Edelsmid

Sieraden van goudsmid Rina Ferreira-Papenfus

Mijn naam is Rina Ferreira-Papenfus. Mijn sieraden worden gekenmerkt door contrast, bijvoorbeeld zwart geoxideerd zilver gecombineerd met goud, mat met glanzend of ruwe oppervlakken met glad. Verder zijn mijn sieraden vaak a-symmetrisch van vorm.

D-Es Design | Beadembroidery

D-Es Design is een merknaam van Sieraad-Id. Onder deze naam: Bead Embroidery, oftewel borduren met kralen. Een heel precies en tijdrovend werk met prachtige sieraden als resultaat.

Sieraad-Id | Handgemaakte sieraden naar patroon van bekende ontwerpers

Onze sieraden worden gemaakt met de beste duurzame materialen, zoals het befaamde Oostenrijkse Swarovski kristal, Japanse Miyuki kraaltjes uit Fukuyama, zij hebben een wereldvermaarde reputatie om hun uniformiteit en consistentie in grootte, vorm en afwerking.

Modeaccessoires

Charlotte Molenaar | Sjaals, hoeden en vilten sieraden

Charlotte Molenaar ontwerpt en maakt buitengewone accessoires van wol, zijde en vintagestoffen: sjaals, hoeden, sieraden en meer. Zij combineert kunst en vakbekwaamheid tot ontwerpen met heldere, eenvoudige vormen en uitgesproken kleuren. De ontwerpen zijn feestelijk, exclusief en, mede als gevolg van de handmatige productie, in hoge mate uniek.

Tassen

Baglin Tassen | Stay natural, feel the difference, be unique

Baglin is een tassenmerk dat zich kenmerkt door een verrassende eenvoud, maar met op een subtiele manier stoere elementen aangebracht, gemaakt van een mooie kwaliteit runderleer. Behalve dat de tas handig in gebruik moet zijn, is het prettig dat de tas voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Of je de tas nou gebruikt in de stad of in een zakelijke meeting. Een Baglin tas past altijd bij jou!

Jacqlins | Handgemaakte lederen tassen

Jacqueline Beets is de vrouw achter Jacqlins. Zij ontwerpt en produceert haar leren tassen sinds 2012 in haar eigen atelier. Elke tas is uniek en wordt ‘met de hand’ gemaakt. Door combinaties van verschillende soorten- en kleuren leer zijn alle tassen uniek en staan garant voor jarenlang draagplezier. Het fijne aan een leerproduct is dat het na jarenlang gebruik vaak mooier is dan als nieuw. Een goede investering voor de toekomst dus.

Krista’s Tassen | Inspired by the world

Na haar studie 3D-design aan de kunstacademie in Utrecht is Krista met Krista’s begonnen. Het ontwerpen van luxe leren tassen en portemonnees. Ik zie de tas als een gebruiksproduct dat helemaal moet kloppen. Daarmee bedoel ik dat alles één geheel moet vormen. Ik heb mij dan ook gefocust op de verbinding van schouderband aan de tas. Zo lopen in veel van haar tas ontwerpen de schouderbanden vloeiend door in de tas.

LOT Tassen | Tassenatelier van Karlijn Kooijmans

Het begon allemaal in 2012 met het uit elkaar halen van een tot op de draad versleten tasje. Karlijn Kooijmans wilde weten hoe het ding in elkaar zat, ze kocht een stuk leer en ‘bouwde’ een nieuwe tas. Een passie was geboren.

Tassen van Tanya

Onder haar label Tanya ontwerpt en maakt tassenmaker Tanya Zeeman luxe en exclusieve leren tassen. Tassen van Tanya zijn eigenwijs en eigentijds. Ze zijn van Nederlands Ontwerp en zijn er om eindeloos draagplezier van te hebben.

Mirjam Zwolsman | Doktersvisite en werktassen

Ik ontwerp en maak tassen en heb een kast vol prachtig leer. Zo kan ik je favoriete model maken in het leer dat je zelf kunt uitkiezen.

Voor mannen zijn er werktassen in verschillende kleuren en maten. Voor vrouwen zijn er naast werktassen, tassen voor elke gelegenheid. Royale schoudertassen, kleinere handtassen en polstasjes voor een avondje uit. Ook huisartsen zijn van harte welkom voor een dokterstas op maat.

Beryl | Tassen en accessoires

Beryl Tassen & Accessoires ontstond in 2015 in een klein atelier in Friesland, bedacht door een jonge vrouw genaamd Beryl. Beryl had altijd al de droom een eigen bedrijf te beginnen. Van kleins af aan had ze al veel liefde voor creativiteit. Toen ze het werken met leer ontdekte was ze op slag verliefd! Het creatieve brein stroomde over van leuke ideeën. Haar doel was om vele mensen gelukkig te maken met unieke items; geen massaproductie maar items die met veel liefde handgemaakt zijn in haar eigen atelier en een glimlach op je gezicht toveren als je ze ziet en gebruikt.

Gebruikskeramiek, serviesgoed

Fenna Oosterhoff | Haal oogstrelend keramiek in huis

Fenna heeft zich gespecialiseerd in keramiek. Haar producten variëren van serviesgoed en vazen tot interieuraccessoires en lampen. Heldere vormen, functionaliteit en minimalisme karakteriseren haar tijdloze ontwerpen.

Studio Ineke van der Werff | Porselein

Studio Ineke van der Werff ontwerpt en produceert handgemaakt porselein sinds 2012. In haar collecties staat het experiment centraal en is ze continu op zoek naar nieuwe technieken en toepassingen om materialen te combineren en hergebruiken.

EP Ceramics | Porselein van Everdien Post

In mijn eigen atelier waar ik heerlijk kan werken, heb ik de beschikking over een grote professionele oven. Met behulp van mallen maak ik creaties, of vorm ik ze met de hand van plakken klei. De mallen maak ik zelf, ik ontwikkel kleuren en kleurcombinaties en ik zoek steeds naar nieuwe uitdagingen. Gieten, bakken, schuren en glazuren is een intensief proces. Ik houd ervan om dit heel nauwkeurig en zorgvuldig te doen zodat ik hoge kwaliteit kan leveren. Welkom bij EP Ceramics, bij Everdien Post!

Meubels

Sandra Catsburg Meubels

Kasten in alle vormen, kleuren en maten, stoelen en banken die lekker zitten, tafels die robuust of rank zijn. Dat alles en meer kun je vinden of laten ontwerpen en maken bij Sandra Catsburg Meubels. Alle meubels worden door mijzelf met de hand gemaakt in de eigen meubelmakerij en geen twee exemplaren zijn hetzelfde.

VanStoerHout

Wij zijn de mannen achter VanStoerHout: Richard Plasschaert en Eliël Lok. Thuis allebei vader van een gezellig druk gezin, op de werkvloer samen verantwoordelijk voor alle meubels die de deur uit gaan.

We pakten vroeger graag samen klussen aan thuis en bij vrienden. Wat begon als een terloopse opmerking over samen een bedrijf beginnen, heeft ons inmiddels hier gebracht: een paar jaar verder en trotse eigenaars van VanStoerHout.

Het uitdenken van praktische meubels en mooie oplossingen, het werken in de werkplaats en ook het persoonlijke contact met klanten… We genieten er dagelijks van.

Interieuracessoires

Carolien Brusse | Keramische vazen en wandobjecten

Ik bouw mijn werk met de hand op van steengoedklei en gebruik verschillende decoratie-technieken. Mijn werk is bedoeld om te gebruiken, naar te kijken en aan te raken. De functionele vorm, de wisselende glad- en ruwheid van de huid en het reliëf nodigen hiertoe uit.

Edith Madou | Realistische beelden

Mijn beelden zijn humoristisch en luchtig met een vleugje nostalgie. Ik bouw ze op  uit herkenbare voorwerpen, die ik met veel gevoel voor detail in keramiek naboots. Vaak voeg ik vissen toe om de alledaagse situaties absurd maken.

Jacqueline Bohlmeijer | Uproots

De ‘Uproot’-serie laveert tussen sculptuur en gebruiksvoorwerp. Voor Bohlmeijer is er geen wezenlijk verschil, al deze objecten verbeelden hetzelfde opwaartse streven. Ze dragen een kelk die levende takken kan bevatten.

Ans Bakker | Recycled glas, kandelaars en mosselharten

Kandelaar recycled glas

Ans Bakker, visual glass artist. Op Knapgemaakt presenteert zij een serie van haar kandelaars van recycled glas en mosselharten (wandobjecten). Kijk gerust op haar eigen site naar meer glaskunst van Ans.

Feest en heerlijkheden

Verslingerd | Maak van elk feest een vrolijk feest met handgemaakte feestversiering

Laat je persoonlijke slinger, verjaardagskroon of ander product maken met de door jou uitgekozen stoffen. Alle producten worden met liefde & zorg gemaakt. Kwaliteit, creativiteit en authenticiteit staan altijd voorop.

The Saucy Lady | Zuid-Afrikaanse chutneys en andere heerlijkheden

The Saucy Lady voor verse Zuid-Afrikaanse chutneys

The Saucy Lady maakt lekkere, verse Zuid-Afrikaanse chutneys zonder smaak-, kleur-, of geurstoffen en toch lang houdbaar. Ook leuk als cadeau voor een BBQ feestje.

Fantasie tekeningen, illustraties

Vlekkendingen | Tekeningen van vlekken

Mirjan van de Hel maakt eerst spontane vlekken van aquarelverf, plakkaatverf of wijnvlekken op aquarelpapier (of groter op canvasboard en met acrylvlekken). Daarover komt een doorzichtige sheet waarop ze met kroontjespen en Oost-Indische inkt tekent. Dit doet ze intuïtief. De vlek brengt haar op een idee óf ze begint zomaar, en al doende ontstaat er een Vlekkending!

Arwen Perlot | Kleurrijke fantasietekeningen

De tekeningen van Arwen Perlot zijn organisch gemaakt, zonder er bij na te denken en vooral met veel kleuren. De tekeningen moeten je aanspreken en met veel fantasie kun je er van alles in zien.

Fotografie

Voorbeeldig fotografie | Bruiloft, baby en familie

Een fotoshoot is de basis, want een foto is pas een foto als deze is afgedrukt. Dat kan in een fotoboek, op een geboortekaartje, aan de muur als stijlvolle wanddecoratie of bedenk het maar. Er zijn vele mogelijkheden waarop een foto kan worden afgedrukt. Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we jouw foto wens.